Over MarloesThose who don’t believe in magic will never find it.


Een huwelijk en de weg daar naar toe is een magische periode. Ik vind het elke keer weer een grote eer om deel uit te mogen maken van zo’n belangrijke dag. Want de liefde bezegelen en vieren, dat doe je niet zomaar.  Ik heb een passie voor het ontdekken, schrijven en vertellen van mooie verhalen. En liefdesverhalen, dat zijn de allermooiste. Ik geniet er van om op zoek te gaan naar de verhalen die schuilen in de details. De mooie, kleine dingen die juist jullie liefde zo bijzonder maakt. Met alle grote en kleine verhalen die jullie mij vertellen, kruip ik achter mijn laptop en schrijf net zo lang tot de speech helemaal perfect is. Geen standaard zinnen of gedichten. Maar een speech die van begin tot eind over jullie gaat. Over de liefde, jullie leven samen, toekomstdromen en alles wat verder voorbij komt.


Na jaren in het bedrijfsleven en ICT gewerkt te hebben, wist ik dat het tijd was voor een verandering. Die verandering kwam toen vacature voor trouwambtenaar in de gemeente Meppel voorbij kwam. Bij het lezen wist ik gelijk: dit is wat ik wil doen. Na een lang sollicitatietraject kreeg ik het goede nieuws: je bent aangenomen. Een fantastische kans waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik geniet met volle teugen van elk huwelijk dat ik mag voltrekken. Van de kennismaking tot het grote moment van het jawoord. Het is keer op keer een feestje om hier deel van uit te maken. 


Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en ons drukke, sociale leven. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het mooie Assen. Ik ben veel in de Drentse natuur te vinden. Op de racefiets of wandelend met onze hond. Daarnaast is mijn grootste hobby lezen, niets fijner dan verdwalen in een boek.


Dit is mijn leven in een notendop. Willen jullie meer weten of mij beter leren kennen? Aarzel dan niet en plan een kennismakingsgesprek in. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!